fbpx

Mentorat

“A Fi, A Simti, A Face” sunt verbele ce stau la baza programului nostru de Mentorat.

In structura societatii si educatiei formale actuale suntem invatati sa facem lucruri, sa bifam realizari, inainte de a intelege ce inseamna “A Fi – rolul” si “A Simti – emotiile rolurilor”. Este un gol pe care noi ne propunem sa il umplem, completand astfel structura adolescentilor ce constituie fundatia adultului ce traieste viata prezent, cu sens, independent, responsabil si motivat.

Concret: Ce castig avand un mentor?

  • Preiau controlul propriei vieti A Fi – imi identific rolurile personale
  • Invat sa iau decizii pentru mine A Face – trec la actiune
  • Imi dau voie sa traiesc fericit A Simti – imi cunosc emotiile
mentorat

Cum facem?

Organizam intalniri saptamanale, in care ii conectam pe adolescenti si adulti la realitatile sociale prin exercitii, jocuri de rol, proiecte de echipa si transfer de informatii de la mentorii coordonatori, specializati in diverse realitati sociale.
Instrumentele principale sunt bazate pe Programare Neuro Lingvistica, Coaching, Teatru, Improvizatie, Hipnoza, Vazari, Marketing, Management si multe alte competente.

Comunicarea este clara si directa cu adolescentii, intr-un mediu confidential si prietenos, in care acestia sa-si poata exprima perspectivele proprii, ingrijorarile, preocuparile, nelamuririle, curiozitatile, tot ceea ce doresc, astfel incat orice intrebare sa-si gaseasca raspunsul.

Citeste articolul despre “Ce este un mentor?”

Dezvoltarea personala este cheia succesului ce deschide portile integrarii si echilibrului atat pentru adolescenti cat si pentru adulti!

Scrie-mi un mail

salut@dezvoltam.ro

Trimite-mi un mesaj pe WhatsApp

0730960000
%d blogeri au apreciat: