fbpx

“A Fi, A Simți, A Gândi, A Face” sunt verbele ce stau la baza programului nostru de Mentorat.

În structura societății și educației formale actuale suntem învățați să facem lucruri, să bifăm realizări, înainte de a înțelege ce înseamnă “A Fi – rolul” și “A Simți – emoțiile rolurilor”. Este un gol pe care noi ne propunem să îl umplem, completând astfel structura adolescenților ce constituie fundația adultului ce trăiește viața prezent, cu sens, independent, responsabil și motivat.

Concret: Ce câștig având un Mentor?

  • Preiau controlul propriei vieți – A Fi – îmi identific rolurile personale.
  • Îmi dau voie să trăiesc fericit – A Simți – îmi cunosc emoțiile, îmi înțeleg și îmi accept emoțiile.
  • Preiau controlul vocii mele interioare – A Gândi – și învăț să-mi direcționez constructiv creativitatea, imaginația.
  • Învăț să iau decizii pentru mine – A Face – trec la acțiune.
mentorat

Cum facem?

Organizăm întâlniri săptămânale, în care îi conectăm pe adolescenți și adulți la realitățile sociale prin exerciții, jocuri de rol, proiecte de echipă și transfer de informații de la mentorii coordonatori, specializați în diverse realități sociale. Instrumentele principale sunt bazate pe Programare Neuro-Lingvistică, Coaching, Teatru, Improvizație, Hipnoză, Vânzări, Marketing, Management și multe alte competențe.

Comunicarea este clară și directă cu adolescenții, într-un mediu confidențial și prietenos, în care aceștia să-și poată exprima perspectivele proprii, îngrijorările, preocupările, nelămuririle, curiozitățile, tot ceea ce doresc, astfel încât orice întrebare să-și găsească răspunsul.

 

Citește articolul despre „Ce este un mentor?”

Dezvoltarea personală este cheia succesului ce deschide porțile integrării și echilibrului atât pentru adolescenți cât și pentru adulți!

Scrie-mi un mail

salut@dezvoltam.ro

Trimite-mi un mesaj pe WhatsApp

0730960000