fbpx

Ce oferim si cu ce te putem sustine

Mentorat

Semnificația pe care o acordăm unui eveniment depinde în special de perspectiva subiectivă asupra realitatii. Adesea, ne construim hărțile despre realitate ca și cum aceasta ne-ar fi potrivnică, astfel întărindu-ne percepția de sine în calitate de persoane neajutorate, de victime ale împrejurărilor și răutății celor din jur.

Read More

Psihoterapie

In cabinetele noastre vei gasi singuranta, incredere si empatie astfel incat sa exploram impreuna universul interior al mintii si sufletului. Pentru ca principalul nostru obiectiv este colaborarea autentica, toti specialistii folosesc tehnicii din mai multe abordari terapeutice.

Read More

Workshop-uri

Oferim traininguri și ateliere personalizate pentru a vă satisface nevoile.
Suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele și pentru a face o diferență durabilă în comunitatea voastra. Împreună cu oferirea unor instruiri eficiente și antrenante, putem oferi informații despre subiecte.

Read More

Coaching

Oamenii de succes își cunosc abilitățile și unicitatea, ies din zona de confort și au curajul să-și descopere potențialul și creativitatea. Una dintre uneltele cele mai folosite ale acestei ere este dezvoltarea personală care, în loc să se concentreze pe aspecte comune, natural repetitive, schimbă direcția spre elemente care sunt individuale, particulare, excepționale.

Read More

Scrie-mi un mail

salut@dezvoltam.ro

Trimite-mi un mesaj pe WhatsApp

0730960000