fbpx

Misiune | Viziune | Valori

 

 

Misiunea noastra este sa ajutam oamenii sa se dezvolte folosind a fi, a simti, a face si sa exploram alaturi de ei intregul univers si natura umana.

Misiune2 scaled
viziune

 

 

Viziunea noastra este de a schimba societatea prin oamenii pe care ii ajutam sa isi aduca in viata echilibru, implinire si control. La randul lor ei devin mentori si inspira generatiile urmatoare.Valori

Incredere, Integritate, Respect, Confidentialitate, Creativitate, Stiint, Spiritualitate, Curiozitate, Pasiune, Daruire

valori

Suntem o echipa tanara de profesionisti experimentati si pasionati de natura umana, si va oferim o gama larga de abordari in directia dezvoltarii personale si sanatatii psihice, intr-un mod natural si echilibrat.

Dezvoltarea personala prin terapie, coaching sau mentorat creaza cadrul excelent de atingere a propriilor obiective, tinand cont la fiecare pas de convingerile, valorile si identitatea voastra.

 

In prezent si pe termen scurt abordam Misiunea prin mentoring, coaching, terapie, cursuri, detoxifiere de lumea virtuala, acoperind o plaja de varsta de la clasele primare, la adolescenti, tineri, adulti, parinti. Chiar daca incepem cu adolescentii, ajungem in scurt timp la nevoia de a dapta si adultii / parintii la noua perspectiva de abordare a vietii.

 

Pe termen mediu extindem activitatile la grupe de lucru pe varste si iesiri in natura care sa ofere tinerilor dolescenti oportunitatea de a gusta viata reala din multiple perspective, depasindu-si limitele si valorizandu-se prin propriile abilitati, traind experiente fabuloase intr-un mediu securizat. Odata adunate instrumentele, intelegerea rolurilor, experientele, tinerii devin mai pregatiti si mai prezenti in a-si croi drumul prin si catre misiunea proprie.

 

Pe termen lung intentionam sa cream un centru de dezvoltare in proximitatea orasului. Centrul va oferi educatia alternativa ce o desfasuram acum si educatia formala, de la gradinita pana la liceu. Vom incepe modelarea tinerelor generatii si identificarea rolurilor, emotiilor si misiunii inca de la varste fragede. Astfel, nu vor mai fi necesare interventii ulteriore, livrand societatii adulti echilibrati emotional, mental si fizic care sunt, simt si fac ancorati in present.

 

Cea mai mare multumire a unui mentor este sa isi observe ucenicii capatand sens concret si devinind constienti de misiunea proprie si de rolurile lor.

Scrie-mi un mail

salut@dezvoltam.ro

Trimite-mi un mesaj pe WhatsApp

0730960000