fbpx

Madalin Scortan

mentor

Mentor, Coach Master NLP Integrativ, Pratician Hipnoza, Psiholog

In anul 2001 am terminat facultatea de psihologie, iar pana in 2017 am explorat mediul companiilor multinationale, ocupand pozitii de trainer, consilier si de top management cu atributii in coordonarea si dezvoltarea echipelor, strategii de business, eficientizarii si dezvoltarii. Un intreg univers ce s-a deplasat cu o viteza ametitoare timp de 21 de ani. Mediul specific si vremurile de crestere permanenta, mi-au oferit posibilitatea sa inteleg cu o claritate de netagaduit cine sunt, ce simt in diverse roluri si care-mi este misiunea.

Dintre toate experientele, cea mai interesanta s-a dovedit a fi lucrul cu oamenii, acestia fiind cele mai importante resurse, al caror vast potential mi-a atras atentia in mod definitoriu.

Fiind pasionat de cunoastere si explorare, am strabatut nenumarate rafturi de biblioteci, am citit nenumarate randuri, am avut multi mentori din romania si alte culturi, am abordat multe perspective, autori, reintorcandu-ma de fiecare data cu o harta mai bogata catre natura umana si potentialul ei infinit…iar misiunea mea a devenit arta de a creste oameni.

Speaker, manager, coach, business consultant, mentor, consilier, specializat in psihologie, programare neuro lingvistica integrativa, hipnoterapie și pasionat de natura umana, in 2017 am luat decizia de a ma dedica total acestei pasiuni si dorintei de a imbunatati societatea in care traim, creand programul de Mentorat pentru Adolescenti si Adulti.

In anul 2019 am lansat brandul Dezvoltam.ro siu ajutorul colegilor mei, specialisti in Programare Neurolingvistica, Psihoterapie, Hipnoza, Coaching, Consiliere, am creat mai multe programe de dezvoltare personala ce vin in intampinarea adolescentilor si adultilor, influentand astfel schimbarea societatii in care traim.

Va astept alaturi de noi, astfel incat impreuna sa construim ceea ce ne dorim a fi lumea in care traim!

“Sa visam impreuna lumea intru devenire!”

Scrie-mi un mail

madalin@dezvoltam.ro

Trimite-mi un mesaj pe WhatsApp

0730960000
%d blogeri au apreciat: