fbpx
psihoterapeut

Psihoterapeut Cognitiv Comportamental, Hipnoterapie Ericksoniana, Psihologie Clinica, Terapie si Activitati Asistate de Animale

Formare: Psihoterapie Cognitiv Compotamentala si Hipnoza Ericksoniana
Acreditare curs: Terapie si Activitati Asistate de Animale
Psiholog in psihologia clinica
Psiholog in psihologia muncii si transporturilor

De-a lungul timplui am invatat sa ma descoper pe mine prin a-i descoperi pe ceilalti si a-i descoperi pe ceilalti descoperindu-ma pe mine. Consider ca echilibrul constra in a fi cu ceilalti intr-o maniera empatica si a-i cunoaste cu sensibilitate si acceptare. Oamenii coloreaza existenta prin diferentele dintre ei dar si prin a fi la fel ca ceilalti.

Pentru mine, a fi terapeut insemna un proces continu de invatare si cunoastere, de miscare perpetua si autentica printe cei din jur oferindu-mi ocazia unei conexiuni profude cu ei. Parcurgem impreuna un drum de la un nivel de egalitate si descoperim cele mai bune soultii care sa le schimbe viata.

Am lucrat cu copii si adulti de la care am invatat si mi-am aminit ce insemna curajul si deschiderea catre lume. De asemenea, copiii imi arata in fiecare zi un nou univers al inocentei si creativitatii, al bucurei nemarginite de a privi cerul si manca inghetata. Astfel imi aduc aminte ca viata este o magie iar magicianul suntem chiar noi!

Adultii mi-au aratat drumul catre curajul de a recunaste furtunile si frumusetile universului interior, ceea ce inseamna sa fii vulnerabil si sa-ti pui sufltul in vazul tutuor. Am realizat ca vulnerabilitatea are puterea de a reda viata interiorului si exteriorului ca pasarea Pheonix.

In afara programului, imi place sa explorez natura si sa cunosc noi culturi deoarece diversitatea inseamna crestere spirituala si culoare. Imi place sa imi petrec timpul cu animalele, familia si prietenii dar si sa fiu persoana care asculta povestile.

Trimite-mi un mail

ioana@dezvoltam.ro

Scrie-mi un mesaj WhatsApp

0730960000