fbpx
psihoterapeut

Psihoterapeut Cognitiv Comportamental, Hipnoterapie Ericksoniana, Psihologie Clinica

Am avut, de-a lungul cariere ca psihoterapeut, clienți care mi-au provocat mintea și mi-au cutremurat vechile principii. De la probleme legate de anxietate, cum sunt atacurile de panică, anxietatea generalizată, anxietatea legată de separare, gelozia, posesivitatea, teama de abandon, teama de a fi respins, teama legată de eșecul profesional sau romantic, teama de îmbătrânire, la cele legate de depresie și diferite stadii ale depresiei, așteptări nerealiste, clienți cu probleme și reacții adverse în faze terminale ale unor afecțiuni grave, precum cancerul sau boli autoimune, clienți ce întâmpinau dificultăți de relaționare în interacțiunea cu cei cu stil de personalitate narcisist.

Experiența de lucru ca psiholog în cadrul secției de oncologie pediatrică a Institutului Oncologic Alexandru Trestioreanu m-a ajutat să înțeleg mai bine nevoile celor mici, încercați de boli grave, precum cancerul, să-mi dezvolt abilitățile de motivare, ascultare activă, suport psiho-emoțional și să-i ajut să-și gestioneze emoțiile negative, în așa fel încât să se poată bucura din nou de copilărie.

De asemenea, expertiza în psihoeducație cu copii și adolescenți, participarea continuă la workshop-uri de dezvoltare personală și profesională, ameliorarea problemelor de natură psiho-emoțională prin consolidarea mediului familial pentru prevenirea abandonului, violenței domestice și toxicodependențelor, ședințele de psihoterapie cu copiii cu afecțiuni grave și cu părinții acestora, experiența ca psiholog clinician și psihoterapeut la Asociația M.A.M.E., Centrul Steluțelor, timp de doi ani, dar și înființarea recentă a cabinetului individual de psihologie au completat armonios ultimii ani ai carierei mele.

În prezent, sunt specializată în aria psihoterapiei cognitiv-comportamentale, psihologiei clinice și hipnozei ericksoniene.

Îmi propun, prin eforturi susținute, să îmi mențin mereu angajamentul puternic față de profesia mea de psihoterapeut, să respect codul deontologic, să mă informez constant și să duc un proces continuu de dezvoltare personală, pentru ca alianța terapeutică să fie nedistorsionată și cât mai sănătoasă. 

La centrul de Dezvoltare Personală, Dezvoltăm.ro, fac parte dintr-o echipă multidisciplinară, de profesioniști, care are la bază drepturile internaționale ale oamenilor și alături de care să găsesc cele mai potrivite soluții pentru problemele sociale și psiho-emoționale ale comunității noastre.

Valorile mele profesionale sunt încrederea, înțelegerea profundă a cadrului de referință al clientului, empatia, comunicarea asertivă și îmbunătățirea constantă a alianței terapeutice, învățând cum să echilibrez nevoia de a fi în acord cu eul meu și nevoia de a fi în relație cu ceilalți.

Îmi doresc ca mesajul meu să ajungă la client, iar după fiecare ședință de psihoterapie, acesta să afle lucruri noi despre sine însuși, sub forma unor constientizari relevante, sănătoase și motivaționale.

Trimite mail

bianca@dezvoltam.ro

Trimite mesaj WhatsApp

0730960000