fbpx

Workshop-uri

Oferim traininguri și ateliere personalizate pentru a vă satisface nevoile.

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele și pentru a face o diferență durabilă în comunitatea voastra. Împreună cu oferirea unor instruiri eficiente și antrenante, putem oferi informații despre subiecte.

Termenul de dezvoltare personală poate fi interpretat din numeroase perspective. Din punctul de vedere al unui individ, acesta poate fi văzut ca o alegere conștientă de a crește și de a dezvolta prin extinderea nivelurilor de conștientizare de sine și de cunoaștere, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții sau realizarea aspirațiilor.

Putem oferi o serie de seminarii captivante care sunt extrem de interactive și sunt axate pe o varietate de probleme legate de dezvoltarea individuală și a echipei. Acestea sunt concepute pentru a fi direcționate intern către un public restrâns, în care nevoile individuale pot fi satisfăcute și servesc pentru a oferi o perspectivă concentrată asupra domeniului subiect.

 

Pentru a participa la atelierele noastre va invitam sa accesati pagina de evenimente si ne puteti contacta direct daca doriti desfasurarea atelierelor noastre pentru compania dumneavoastra.

 

photo 2020 09 27 12 41 09
people discussion 5069845 1920
%d blogeri au apreciat: