fbpx
Mentorat Psihoterapie Coaching Hipnoza

Testimonial Valentina

Madalin Scortan este un magician pe care l-am descoperit dupa ce incercasem mai multi psihologi pentru consiliere intr-o problema personala extrem de delicata. Am fost impresionata inca de la prima sedinta si am plecat de la el cu o stare de spirit mult mai buna. A fost ca si cum m-as fi trezit dintr-un vis urat si puteam privi cu incredere inainte.
Au fost cateva luni in care m-am bucurat de lectiile de dezvoltare personala pe care le-am savurat cu nerabdare si interes maxim. Am reusit sa ma inteleg mai bine, dar si cum sa actionez sau reactionez in anumite situatii, iar toate aceste lucruri au avut un impact pozitiv, atat in viata de familie, cat si in cea profesionala.
Am invatat ca nu pot controla decat ceea ce tine de mine, am invatat ca oamenii sunt OK asa cum sunt ei si asta mi-a schimbat foarte mult atitudinea fata de cei din jur.
Il recomand pe Madalin Scortan cu cea mai mare caldura daca doriti dezvoltare personala, fie ca sunteti adulti trecuti de 30 de ani, fie ca sunteti adolescenti. Este extraordinar ce rezultate poate avea!”