fbpx

Testimonial Tudor J.

Mentorat Psihoterapie Coaching Hipnoza

Testimonial Tudor J.

Experienta mea in acest program de dezvoltare personala a fost foarte interesanta. Pe deoparte, ma descopar pe mine si invat sa ma accept, sa ma iubesc si sa ma inteleg, iar pe de alta parte invat despre oameni si despre puterea pe care unii uita ca o au.

Am inceput de 2-3 luni, si pot sa spun ca aceasta experienta m-a schimbat drastic, si mi-a  intors viata pe dos, intr-un mod bun. Am descoperit despre „superputerile” fiecaruia, despre cum sa ti le accesezi. Un lucru care m-a fascinat foarte mult este hipnoza, si transa hipnotica.

Desi de fiecare data cand am plecat de la o intalnire, m-am simtit complet diferit, aceasta experienta a fost dovada ca in mine exista o forta atat de mare, si m-a fascinat carte chestii poti face in timp ce „dormi”. Tot aici am invatat sa analizez oamenii, lucurlie din jur, sa ma rup de o rutina care m-a facut sa pierd din vedere micile placeri așe vietii.

Sunt foarte nerabdator sa invat lucruri noi si ma bucur ca am avut oportunitatea sa intalnesc aici oameni care sa-mi schimbe viata, chiar daca ea abia la inceput.

Recomand oricui, iniderent de varsta, sex sau orice alta caractreristica a lui. Este o experienta care pare scoasa din fantastic si ma bucur ca am avut oportunitatea sa o traiesc.