fbpx

Testimonial Lavinia B.

Mentorat Psihoterapie Coaching Hipnoza

Testimonial Lavinia B.

„Totul a pornit din momentul in care mi-am dat seama ca nu reuseam sa mai gasesc o solutie la problemele de comunicare pe care le aveam tot mai des cu fiul meu dar si cu ceilalti apropiati din jurul meu.

Pe parcursul sedintelor am inteles foarte clar de unde vine furia care ma sufoca de cele mai multe ori, controlul excesiv, am inteles unde greseam in relationarea cu ceilalti. In momentul de fata ma simt mult mai bine eu in pielea mea, eu cea de acum. Recunosc momentele in care nu actionez potrivit si lucrez la a-mi corecta abordarea situatiilor.

Eu cea de acum ma infurii foarte, foarte rar, eu cea de acum stiu sa spun NU, inca invat sa pun limite, stiu sa ma iubesc mai mult si sa nu mai astept aprecierea din exterior.

Am aflat ca binele pe care il cautam cu disperare de fapt era atat de aproape, chiar in interiorul meu.

Pe parcursul sedintelor, cate un val se ridica de pe mintea mea si descopeream ca in tot acest timp am fost prinsa in capcana mintii mele . Acum sunt mereu dornica sa incerc lucruri noi, sa explorez sa aflu ce vor de fapt sa-mi transmita cei din jur, sa fiu mai atenta la ce simt si de ce simt un anumit lucru.

Aceasta experienta mi-a schimbat viata! Iti multumesc, Madalin!”